افشاگری نزدیکان شاپور بختیار ازجعل تاریخ توسط "بنی صدر"

10 آذر 1390 ساعت 11:33

بنی صدر و اطرافیانش برای توجیه همراهی خود در ابتدای انقلاب اسلامی با امام خمینی(ره)، نامه ای را جعل کرده و مدعی شده اند بختیار در آستانه انقلاب این نامه را به مرحوم امام(ره) نوشته و تقاضای هدایت و حمایت کرده است.


از سال ها پیش همواره بین "بنی صدر" و اطرافیانش با حامیان "شاپور بختیار" اختلافات شدیدی وجود داشته است و هرازگاهی یکی از دو طرف بیانیه یا یادداشتی بر علیه طرف دیگر منتشر می کند. 

به گزارش عصرامروز ، جام نیوز نوشت:"ناصر مستشار" از حامیان شاپور بختیار در یادداشتی که در سایت "ایران گلوبال" منتشر شد با اشاره به اینکه بنی صدر و اطرافیانش برای توجیه همراهی خود در ابتدای انقلاب اسلامی با امام خمینی(ره)، نامه ای را جعل کرده و مدعی شده اند بختیار در آستانه انقلاب این نامه را به مرحوم امام(ره) نوشته و تقاضای هدایت و حمایت کرده، نوشت: «نامه شاپور بختیار به [امام] خمینی که توسط آقایان "محمود دلخواسته" -از عناصر اپوزیسیون مقیم لندن و از طرفداران بنی صدر- و "بنی صدر" عنوان شده، کاملا دروغ است. آقای دلخواسته و بنی صدر با ارائه دیرهنگام نامه یادشده می خواهند ثابت نمایند که آن ها تنها نبوده اند که رهبری [امام] خمینی را پذیرفته اند بلکه پیش ازآن ها دکتر بختیار نیز به رهبری [امام] خمینی گردن نهاده است!»
نویسنده این یادداشت می افزاید: «چرا این نامه پس از ۳۰ سال علنی شده است و در دوران حیات زنده یاد شاپور بختیار مطرح نشده است که صحت و دروغ آن از جانب دکتر بختیار تأیید و یا رد گردد؟ به ادعای دکتر دلخواسته این نامه با اطلاع آقایان "داریوش فروهر" و "کریم سنجابی" توسط دکتر بختیار نوشته شده است؛ که اینک هر دو نفر آن ها در قید حیات نمی باشند تا درمورد آن اظهارنظر نمایند.» 

"مستشار" اضافه کرد: «من کپی نامه را در مقاله آقای دلخواسته در سایت خبری "گویا نیوز" دیدم. معلوم بود بسیار ابتدائی و مانند یک چرک نویس بی ارزش به نظر می رسید تا یک نامه سیاسی؛ غلط املائی هم داشت. متن نامه به این شرح است: «حضرت آیت الله خمینی دامت برکاته؛ خاطر مبارک شاید از انتشار اعلامیه مورخ ۲۲ خرداد ۵۶ که با امضای اینجانب و آقایان دکتر کریم سنجابی و داریوش فروهر در تهران انتشار یافته است اطلاع حاصل فرموده اید. ما در مقابل خلق و خدا بیان این حقایق را ادای وظیفه ملی و دینی خود دانسته ایم و اوضاع کشور را همانطوری که هست به گوش هموطنان خود و دنیای خارج رساندیم. در این ایام که برای چند روز اقامت در فرانسه بودم با دوستان و همفکران خود تبادل نظر کردم و اکنون به وسیله دوست مبارز خود آقای ابوالحسن بنی صدر این عریضه را به حضور آن حضرت تقدیم می دارد. عطف نظر به گذشته و سوابق امضا کنندگان نامه مذکور خواستم استدعا نمایم که به منظور وسعت بخشیدن به مبارزات و ایجاد هماهنگی بیشتر بین افراد ملت مسلمان در صورتی که مقتضی بدانید به هر نحو که صلاح باشد ما را در این راه خیر، هدایت و حمایت فرمائید. باسلام و تهیت [تحیت]، ارادتمند شاپور بختیار.» 

نویسنده این یادداشت ادامه داد: «اگر فرض بگیریم که شاپور بختیار آن نامه را نوشته و مطمئنا در یک پاکت بسته بندی شده به آقای بنی صدر داده است تا او نیز آن نامه را به [امام] خمینی به عنوان گیرنده آن پیام برساند پس اصل نامه باید نزد [امام] خمینی باقی مانده باشد نه در دست بنی صدر و دیگران. اگر بنی صدر قبل از رساندن آن نامه از آن یک کپی گرفته و سپس اصل نامه را به دست [امام] خمینی رسانده است پس در اینجا بنی صدر شخص صالح و امینی نیست و نامه خصوصی افراد را ابتدا می خواند و به عنوان سند کپی بر می دارد که با موازین حقوق مطابقت ندارد. چرا بنی صدر این نامه را هنگام نخست وزیری بختیار در سال ۵۷ که بین [امام] خمینی و بختیار برای سرنوشت سیاسی آتی ایران کشمکش در جریان بود، علنی نکرد؟» 

ناصر مستشار در پایان در مورد شخصیت واقعی بنی صدر خاطرنشان کرد: «بنی صدر قبل از انقلاب کتاب "کیش شخصیت" را نوشته بود اما بیشترین کیش شخصیت را خود او در نهاد خود داشت. بنی صدر تا مقطع انتخابات ریاست جمهوری چهارصد ساعت سخنرانی و مباحثه رادیو تلویزیونی داشت و با دادن وام بانکی بی بهره برای خرید مسکن، توانست برای خود محبوبیتی کسب کند.»


کد مطلب: 14099

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdccoxqs.2bq0o8laa2.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir